Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden (AV)

1 gebruiker:

Als gebruiker van deze voorwaarden geldt het volgende:
Sport Ridder®
Bij het wachtveld 7
61169 Friedberg (Hessen)

BTW ID: DE330091644

Directie: Marco Rudelt

E-mail:
-Service, facturen, retouren, annuleringen, ondersteuning, bestelinformatie.
Vragen hierover zijn snel en eenvoudig via ons contactformulier.
Support@Sport-Knight.de

-Pers, personeel / banen, verkoop, marketing, samenwerkingen, bulkorders, vragen. (Geen vragen over service/ondersteuning. Deze staan ​​in deze e-mail) niet beantwoord.)
Wij vragen om uw begrip.
Geschaeftsführung@Sport-Knight.de

2 bereik:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle juridische transacties tussen de gebruiker en een consument (volgens § 13 BGB van een "natuurlijk persoon die een juridische transactie sluit voor doeleinden die overwegend niet commercieel of zelfstandig zijn").

3 Totstandkoming van het contract en opslag van de contracttekst:


De bepalingen van deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen die door consumenten worden geplaatst via de website www.Sport-Knight.de van de Sport-Knight online shop® op slot doen.

Het contract wordt geleverd met de gebruiker (zie * gebruiker voorwaarden.)

* Gebruiker:
Sport Ridder®
Marco Rudelt
Bij het wachtveld 7
61169 Friedberg (Hessen)
Support@Sport-Knight.de
BTW ID: DE330091644

 

De presentatie en beschrijving van de goederen op de website van de winkel

Sport Ridder® vormt geen contractaanbod.

Door een product te bestellen door aan het einde van het bestelproces op de knop "bestellen tegen betaling", "betalen" te klikken, doet een consument een bindend aanbod om een ​​koopovereenkomst te sluiten.

De tekst van het contract wordt opgeslagen bij bestellingen. Consumenten ontvangen een e-mail met de bestelgegevens en de geldende voorwaarden. Na het sluiten van het contract zijn de bestelgegevens niet meer online in te zien.

4 betaling:

De wettelijke omzetbelasting en andere prijscomponenten zijn inbegrepen in de opgegeven prijzen. 
Verzendkosten, invoerbelasting en inklaringskosten zijn niet inbegrepen in de weergegeven prijs en kunnen ook worden gemaakt.
Als u invoerbelasting of inklaringskosten maakt, nemen wij deze voor u over nadat de factuur is verzonden.

  • 4. Offerte; betalen

Alle in de onlineshop vermelde prijzen zijn inclusief de wettelijke omzetbelasting. De verzendkosten staan ​​apart vermeld in het besteloverzicht. De vervaldatum van de betaling is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode.

U kunt in de online shop als volgt betalen:

Betaling met creditcard:

Bestellingen met creditcard worden bijzonder beschermd door SSL-codering van de gegevens. Bij misbruik van een creditcard nemen de meeste banken ofwel alle kosten die voortvloeien uit het misbruik voor hun rekening of beperken de aansprakelijkheid van hun klanten tot maximaal € 50,00

Betaling via PayPal:

Bij online bestellen kunt u ook snel en veilig betalen via PayPal / PayPal Express. Selecteer tijdens het bestelproces eenvoudig de PayPal-betaalmethode. Na het plaatsen van de bestelling wordt u automatisch doorgestuurd naar PayPal om daar uw betaling te verrichten.

Voor een betaling met PayPal is het noodzakelijk om een ​​PayPal account aan te maken. In de PayPal-rekening vult u eenmalig uw bankgegevens of uw creditcardgegevens in. Voor elke toekomstige aankoop bij PayPal heeft u alleen uw PayPal-gebruikersgegevens en uw wachtwoord nodig.

U kunt meer informatie over PayPal vinden op: www.paypal.de.

Betaling via overschrijving / directe overschrijving:
Bestellingen kunnen worden betaald via bankoverschrijving / instantoverschrijving.
Gelieve het totaalbedrag van uw bestelling/factuur over te maken op de volgende rekening met de betaalmethode "bankoverschrijving (vooruitbetaling)":

Bank: Postbank
Naam: Pakketten
IBAN: DE53 2001 0020 0538 4482 04
BIC: PBNKDEFF
Doel: (uw ordernummer) 
(Graag bij gebruiksdoel uw ordernummer vermelden - **** -)

-Betalingen via instant overschrijving gebeuren nog steeds in de winkel, aan de kassa. 

Zodra we de overschrijving hebben ontvangen, wordt de bestelling goedgekeurd en verzonden. De levertijd wordt met deze tijd verlengd. 

Het uitvoeren van een bestelling met de betaalmethode "overboeking (vooruitbetaling)" is een bindende aankoop. Wij stellen u een betalingstermijn van 14 dagen vanaf de besteldatum en willen u vragen om de betaling op tijd te voldoen, op onze opgegeven bankrekening.
Als de betalingstermijn niet wordt gehaald, worden er aanmaningskosten in rekening gebracht.

Betaling op factuur:

Betaling op factuur kan alleen via onze support e-mail, 
Support@Sport-Knight.de kan worden aangevraagd.
Momenteel kunnen alleen leveringen naar Duitsland op factuur worden betaald. Bij bestelling op rekening verplicht u zich de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum te betalen. We sturen het factuurdocument per e-mail. In geval van retournering van één of meerdere artikelen kan het factuurbedrag worden verminderd in functie van de reeds geretourneerde goederen.

Maak uw factuurbedrag over op onderstaand rekeningnummer.
Bank: Postbank
Naam: Pakketten
IBAN: DE53 2001 0020 0538 4482 04
BIC: PBNKDEFF
Doel: SportKnight (jouw naam)
(Gelieve uw volledige naam te vermelden in het betalingsdoel)

Betaling op factuur, Klarna / AGB's: 

Betaling op factuur en financiering In samenwerking met Klarna AB, Sveavägen 46, Stockholm, Zweden, bieden wij aankoop op rekening en aankoop op afbetaling aan als betalingsoptie.

Houd er rekening mee dat Klarna-factuur en Klarna-aankoop op afbetaling alleen beschikbaar zijn voor consumenten en dat betaling aan Klarna moet worden gedaan.
Klarna factuur Bij aankoop op rekening bij Klarna ontvang je altijd eerst de goederen en heb je altijd een betalingstermijn van 14 dagen.
De volledige inkoopvoorwaarden vindt u op rekening hier.
Bij aankoop op rekening bij Klarna rekent de webshop een vergoeding van 0 euro per bestelling.

Klarna huurkoop
Met de financieringsservice van Klarna kunt u uw aankoop flexibel betalen in maandelijkse termijnen van minimaal 1/24 van het totaalbedrag (maar minimaal € 6,95).
U vindt meer informatie over Klarna-aankoop op afbetaling, inclusief de algemene voorwaarden en de Europese standaardinformatie voor consumentenkrediet hier

5 Levering, leveringsbeperkingen

De levering vindt plaats - tenzij de omschrijving van een geselecteerd product uitdrukkelijk anders aangeeft - de volgende levertijden gelden: klik hier.
In uitzonderlijke gevallen (door douane etc.) tot 41 werkdagen.

In het geval van inkomende betaling via overschrijving of PayPal of andere beschikbare betaalmethoden, begint deze termijn op de dag nadat de betalingsopdracht is gegeven.

Indien de levertijd vertraging oploopt of geheel of gedeeltelijk onmogelijk is door een omstandigheid waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn, zijn wij gerechtigd de levering uit te stellen voor de duur van de belemmering of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden indien de storing in prestaties zijn niet alleen tijdelijk. In geval van herroeping van het contract zijn wij verplicht de klant onmiddellijk op de hoogte te stellen van de onbeschikbaarheid en een eventueel reeds door de klant verstrekte vergoeding onmiddellijk terug te betalen, voor zover wij van de tegenprestatie zijn vrijgesteld. In het bijzonder zijn wij niet verantwoordelijk voor ongunstige weersomstandigheden, officiële interventies, operationele storingen, stakingen, uitsluitingen, werkonderbrekingen veroorzaakt door politieke of economische omstandigheden, embargo's, terroristische daden, epidemieën of epidemieën, epidemieën, grenssluitingen, douane-inspecties, piraterij , gebrek aan noodzakelijke grondstoffen en voorraden, Oogststoringen, transportvertragingen door verkeersstoringen en daarnaast elke onvermijdelijke gebeurtenis (overmacht) die zich bij ons, onze leveranciers of in externe bedrijven voordoet, waarop het onderhoud van ons bedrijf of ons vermogen om te leveren hangt af. In geval van herroeping van het contract om een ​​van de bovengenoemde redenen, heeft de klant geen aanspraak op schadevergoeding van ons.

6 Risico-overdracht:

Het risico van onopzettelijke verslechtering of onopzettelijk verlies van de goederen ligt bij de gebruiker totdat de goederen worden overhandigd en gaat over op de consument bij de overhandiging van de goederen.

7 eigendomsvoorbehoud:

De gebruiker behoudt de eigendom van de goederen totdat de koopprijs volledig is ontvangen.