Verstuur

Verstuur

Verzendkosten worden getoond vóór de aankoop.

Verzend informatie:
-In het geval van acties is verzending voor bepaalde regio's vaak gratis.

Onze verzendopties:

 • *Standaard verzending (1 tot 2 werkdagen)
  0,00 € verzendkosten.

  Geldt voor artikelen uit ons centrale magazijn.

 • **Standaard verzending (1 tot 5 werkdagen)
  0,00 € verzendkosten.
  Geldt voor artikelen uit ons centrale magazijn.

 • *Standaard verzending (4 tot 10 werkdagen)
  0,00 € verzendkosten.
  Geldt voor artikelen uit ons externe magazijn.

 • Verzending doorsturen (3 tot 5 werkdagen) 29.99 € verzendkosten.
  Geldig voor bestellingen van 30 kg of meer.

 • ***Zaterdag levering (1 tot 2 werkdagen) 
  0,00 € verzendkosten.

  Zaterdag bezorging is een verzendmethode waarbij we proberen je pakketten op zaterdag te bezorgen.
  We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw pakketten op zaterdag worden afgeleverd, maar we kunnen dit niet garanderen.
  Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in uw pakket waardoor het op een andere dag van de week bij u wordt afgeleverd.

  We behouden ons het recht voor om levering op zaterdag zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, op te schorten of stop te zetten. In dit geval zullen we ons best doen om u alternatieve bezorgopties aan te bieden.


*Door een van onze verzendmethoden te kiezen, bevestigt u dat u alle voorwaarden hebt gelezen, begrepen en geaccepteerd. 

Verzendoptie:
De bestelling wordt door ons verwerkt en overgedragen aan onze respectieve verzendservice.
Pas wanneer de bestelling is aangekomen in het depot van de verzendserviceprovider, wordt uw trackinginformatie bijgewerkt bij het volgen van de zending. Afhankelijk van de situatie kan dit proces enkele dagen duren. Wij verwijzen naar de paragraaf "Vertraging in de levering door overmacht". 

Niet beschikbaar - Pakstations en postkantoren:
Levering aan pakstations of postkantoren is helaas over het algemeen niet mogelijk.
Als je een pakstation of postkantoor hebt opgegeven in je afleveradres, ontvang je na je bestelproces een e-mail van ons systeem om je afleveradres te corrigeren.
In deze e-mail worden alle noodzakelijke stappen uitgelegd zodat u uw afleveradres zo gemakkelijk en snel mogelijk kunt bijwerken.
De levertijd is tegen die tijd vertraagd, wij vragen om uw begrip.

Import omzetbelasting en inklaringskosten:

 • Invoerbelasting en inklaringskosten zijn niet inbegrepen in de weergegeven prijs en kunnen ook van toepassing zijn.
  Bij verzending naar niet-EU-landen, zoals Zwitserland, kunnen extra belastingen of kosten (bijv. douanerechten) worden gemaakt als onderdeel van uw bestelling, die niet via ons worden betaald of door ons worden gefactureerd, maar door u rechtstreeks aan de relevante douane worden betaald of belastingdienst. Neem voor meer informatie contact op met de verantwoordelijke autoriteiten.

Retouren vanwege onbestelbaarheid / filiaalroutering en meer:
In het geval van een retourzending zijn de retourkosten voor rekening van de koper.
Uitgezonderd hiervan zijn goederen die beschadigd zijn door bijvoorbeeld verzending. In overleg met de verkoper wordt er geruild voor beschadigde leveringen of anders worden de retourkosten vergoed. Het geheel moet dienovereenkomstig worden goedgekeurd en georganiseerd door de verkoper, via communicatie met de verkoper. Wij nemen geen kosten voor onze rekening als gevolg van een naar eigen inzicht teruggestuurd pakket, dat duurder zou zijn dan de door ons georganiseerde retourzending.
We verzenden onze bestellingen via winkelroutering:
Met de filiaalroutingservice krijgt het item een ​​tweede kans om de ontvanger te bereiken als het niet kan worden afgeleverd omdat de ontvanger niet op het opgegeven adres kan worden gevonden. In plaats van de onbestelbare zending rechtstreeks terug te sturen naar de afzender, wordt deze gedeponeerd in het dichtstbijzijnde filiaal met pakketbezorging voor afhaling door de ontvanger. In dit geval wordt u per e-mail geïnformeerd waar uw zending klaar staat om af te halen. De bewaartermijn van de takken is 7 dagen.
Als de zending wordt opgehaald, bespaart dit kosten en moeite die bij een retour zouden ontstaan.
Als u de goederen niet ophaalt, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Aangezien wij bij een retourzending eventuele extra kosten maken naast de reeds betaalde verzendkosten naar uw afleveradres, dient de koper de gemaakte kosten te vergoeden. 
Bij weigering van acceptatie, stopzetting van het pakket, niet-bezorgbaarheid door bijvoorbeeld een onjuist afleveradres of het niet vinden van de koper, komen de gemaakte retourkosten/retourbezorgkosten voor rekening van de koper.

Deze prijzen zijn voor Duitsland als volgt samengesteld:
Ruilen (vanwege verkeerd gekozen kleur/maat of vergelijkbaar): 2.95€
Pakketstop - terug naar afzender: € 3,95
Verkeerd afleveradres - retour afzender: € 3,95
Acceptatie geweigerd - teruggestuurd naar afzender: € 3,95
Klant niet beschikbaar / niet identificeerbaar - retour afzender: € 3,95
Retourreden onbekend - retour afzender: € 3,95
Pakket niet afgehaald in het filiaal, bewaartermijn overschreden - teruggestuurd naar de afzender: € 4,95

Voor alle andere landen (behalve Duitsland), inclusief Oostenrijk en Zwitserland, zijn de prijzen als volgt samengesteld:
Pakketstop, - verkeerd afleveradres, - acceptatie geweigerd, - klant niet beschikbaar / niet identificeerbaar, - pakket niet afgehaald in het filiaal, - bewaartermijn overschreden: € 11,90

Vertraging in de levering door overmacht:
Voor zover de levertijd wordt vertraagd door een omstandigheid waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn of geheel of gedeeltelijk onmogelijk wordt, zijn wij gerechtigd de levering uit te stellen voor de duur van de belemmering of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden in het geval van een niet-tijdelijke verstoring van de prestaties. In geval van herroeping van het contract zijn wij verplicht de klant onverwijld op de hoogte te stellen van de niet-beschikbaarheid en eventuele reeds door de klant verstrekte tegenprestatie onmiddellijk terug te betalen, voor zover wij van de tegenprestatie zijn vrijgesteld. In het bijzonder zijn wij niet verantwoordelijk voor ongunstige weersomstandigheden, officiële interventies, operationele storingen, stakingen, uitsluitingen, werkonderbrekingen veroorzaakt door politieke of economische omstandigheden, embargo's, terroristische daden, epidemieën of epidemieën, epidemieën, grenssluitingen, douane-inspecties, piraterij, gebrek aan benodigde grondstoffen en voorraden, oogststoringen, transportvertragingen door verkeersstoringen en daarnaast elke onvermijdelijke gebeurtenis (overmacht) die zich voordoet bij ons, onze leveranciers of in derde bedrijven waarop het onderhoud van onze zaken of ons vermogen om te leveren hangt af. In geval van herroeping van het contract om een ​​van de bovengenoemde redenen, heeft de klant geen aanspraak op schadevergoeding van ons.

massa bestelling:
Voor bestellingen en aanvragen voor grote bestellingen in het B2B-gebied geldt uitdrukkelijk een aparte levertijd.
Over de verzend- en levertijd zullen wij u separaat informeren, hierbij dient geen rekening gehouden te worden met de op onze website vermelde levertijden.