Verstuur

Verzendkosten worden getoond vóór de aankoop.

Verzend informatie:
-In het geval van acties is verzending voor bepaalde regio's vaak gratis.

Onze verzendopties:

 • * DHL standaard verzending (1 tot 2 werkdagen) (1 tot 3 werkdagen)
  0.00 € verzendkosten.

  Geldt voor artikelen uit ons centrale magazijn.

 • ** DHL standaard verzending (1 tot 2 werkdagen) (1 tot 5 werkdagen)
  0.00 € verzendkosten.
  Geldt voor artikelen uit ons centrale magazijn.

 • * DHL standaard verzending (4 tot 10 werkdagen)
  0.00 € verzendkosten.
  Geldt voor artikelen uit ons externe magazijn.

 • Verzending doorsturen (3 tot 5 werkdagen) 29.99 € verzendkosten.
  Geldt voor bestellingen van gewichten.

DHL verzendoptie:
De bestelling wordt door ons verwerkt en naar DHL verzonden.
Uw trackinginformatie wordt alleen bijgewerkt in DHL-zendingstracering wanneer de bestelling door DHL is ontvangen. Dit proces kan enkele dagen duren, afhankelijk van de situatie. Wij verwijzen naar de paragraaf "Vertraging in de levering door overmacht". Wij vragen om uw begrip.

Niet beschikbaar - Pakstations en postkantoren:
Leveringen aan pakstations of postkantoren zijn bij ons over het algemeen niet mogelijk.
Als je een pakstation of postkantoor hebt opgegeven in je afleveradres, ontvang je na je bestelproces een e-mail van ons systeem om je afleveradres te corrigeren.
In deze e-mail worden alle stappen uitgelegd die u moet nemen om uw afleveradres zo snel en gemakkelijk mogelijk te kunnen bijwerken. De levertijd is tegen die tijd vertraagd, wij vragen om uw begrip.

Import omzetbelasting en inklaringskosten:

 • Invoerbelasting en inklaringskosten zijn niet inbegrepen in de weergegeven prijs en kunnen ook worden gemaakt.

Vertraging in de levering door overmacht:
Indien de levertijd vertraging oploopt of geheel of gedeeltelijk onmogelijk is door een omstandigheid waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn, zijn wij gerechtigd de levering uit te stellen voor de duur van de belemmering of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden indien de storing in prestaties zijn niet alleen tijdelijk. In geval van herroeping van het contract zijn wij verplicht de klant onmiddellijk op de hoogte te stellen van de onbeschikbaarheid en een eventueel reeds door de klant verstrekte vergoeding onmiddellijk terug te betalen, voor zover wij van de tegenprestatie zijn vrijgesteld. In het bijzonder zijn wij niet verantwoordelijk voor ongunstige weersomstandigheden, officiële interventies, operationele storingen, stakingen, uitsluitingen, werkonderbrekingen veroorzaakt door politieke of economische omstandigheden, embargo's, terroristische daden, epidemieën of epidemieën, epidemieën, grenssluitingen, douane-inspecties, piraterij , gebrek aan noodzakelijke grondstoffen en voorraden, Oogststoringen, transportvertragingen door verkeersstoringen en daarnaast elke onvermijdelijke gebeurtenis (overmacht) die zich bij ons, onze leveranciers of in externe bedrijven voordoet, waarop het onderhoud van ons bedrijf of ons vermogen om te leveren hangt af. In geval van herroeping van het contract om een ​​van de bovengenoemde redenen, heeft de klant geen aanspraak op schadevergoeding van ons.